✓ Gratis verzending binnen NL & BE

Top 10 Beste Werkschoenen 2019

Het kan een moeilijke zoektocht zijn wanneer je opzoek bent naar de beste werkschoenen en je er tegelijkertijd ook nog steeds stijlvol bij wilt lopen. Je ideale werkschoen moet niet alleen passen bij je werk, maar ook je persoonlijkheid. Want wat voor werk je ook maar doet, hoe je erbij loopt heeft toch invloed op hoe je je voelt en daarmee ook hoe goed je presteert op het werk.

Bij het zoeken naar de beste werkschoenen voor jou en die goed bij je werk en je persoonlijkheid passen heb je natuurlijk verschillende eisen waar de werkschoen aan moet voldoen. Zo zijn de prijs, stijl, kleur en het doel van de werkschoen erg belangrijke factoren om mee te nemen in je aankoop.

In deze top 10 gaan we kijken naar verschillende werkschoenen, die naast functioneel ook heel modern en mooi zijn. Zo kan jij je persoonlijkheid goed laten zien op de werkvloer, terwijl dit professioneel oogt en veilig voor je voeten is.

1.    Teflon X | Zwart

Deze werkschoen is alles waar je ooit van gedroomd hebt, hij is een unieke werkschoen met een stijlvolle uitstraling en bescherm je voeten daarbij ook nog eens goed. Dankzij de perfecte pasvorm en het duurzame ontwerp vergeet je je huidige werkschoenen snel.

Op je werk hoef je met deze werkschoenen niet bang te zijn dat er iets op je tenen valt, hij is namelijk voorzien van een ingebouwde stalen neus om je tenen te beschermen tegen botsingen en zware voorwerpen. De antislip zool zorgt ervoor dat je veilig over water en zelfs olie kan lopen. Er is ook geen scherp voorwerp dat deze duurzame en zware zool kan doorboren. Dit is kwaliteit die je bij militaire schoenen mag verwachten.

Door het stijlvolle ontwerp van de Teflon X Zwart kan je vanuit je werk zo doorlopen naar je vrienden om een potje te poolen. Dankzij de adaptieve stretch wil je ze niet eens uitdoen. De werkschoen is namelijk gemaakt van zacht, super flexibel en ademend materiaal dat je tijdens het dragen optimaal comfort biedt en zich aan elke beweging aanpast. Daarnaast is hij ook nog eens super licht in gewicht.

Zoals je kan zien heb je met deze werkschoenen nooit last van losse veters. Dankzij het schuifje op de elastische veters kan je de werkschoenen snel aan en uit trekken. Handig als je al laat bent voor een afspraak, deze werkschoenen heb je in een mum van tijd aan.

Door de zwarte kleur valt deze werkschoen het minste op in de Teflon X serie en is hij het makkelijkste te combineren met al je kleding. Hij staat terecht op de eerste plaats in deze top 10 beste werkschoenen in 2019, omdat deze werkschoen de meest professionele uitstraling heeft maar toch stijlvol is en je voeten de bescherming biedt die ze verdienen.

Waarom we deze werkschoen zo leuk vinden:

 • Modern maar professioneel uiterlijk
 • Geeft goede bescherming
 • Goed te combineren met kleding
 • Nooit meer last van losse veters

Ons oordeel

Modern 
⭐⭐⭐⭐
Professioneel 
⭐⭐⭐⭐
Makkelijk te combineren 
⭐⭐⭐⭐⭐
Bescherming 
⭐⭐⭐⭐⭐
Persoonlijkheid
⭐⭐⭐

2. Teflon X | Groen

Deze werkschoen is net zoals de zwarte variant alles waar je ooit van gedroomd hebt, een unieke en stijlvolle werkschoen die je voeten daarbij ook nog eens goed beschermd.

Omdat de Teflon X Groen is voorzien van een ingebouwde stalen neus hoef je met deze werkschoenen niet bang te zijn dat er iets op je tenen valt of dat er iets tegen je tenen aan botst. Dankzij de antislip zool kan je veilig over water en zelfs olie heen lopen. En je hoef niet bang te zijn voor scherpe voorwerp, deze komen namelijk niet door deze duurzame en zware zool heen. Dit is kwaliteit die je bij militaire schoenen mag verwachten.

Je kan zo vanuit je werk doorlopen naar je vrienden om een potje te poolen dankzij het stijlvolle ontwerp van de Teflon X Groen je biedt. Je wilt ze dankzij de adaptieve stretch niet eens uitdoen. De werkschoen is namelijk gemaakt van zacht, super flexibel en ademend materiaal dat zich tijdens het dragen aan elke beweging aanpast en je optimaal comfort biedt. En de werkschoen is ook nog eens erg licht in gewicht.

Dankzij het schuifje op de elastische veters kan je de werkschoenen snel aan en uit trekken en heb je nooit meer last van losse veters. Handig als je aan de late kant bent voor een afspraak, deze werkschoenen heb je in een mum van tijd aan.

Door zijn kleur ziet de Teflon X Groen er wat moderner uit dan de zwarte variant. Maar heeft daardoor ook een iets minder professionele uitstraling en is lastiger te combineren met al je kleding. Maar nog steeds een van de beste werkschoenen die je kan kiezen met een professionele en moderne uitstraling. Hierdoor heeft hij een erg goede 2e plek gekregen in deze top 10 beste werkschoenen in 2019.

Waarom we deze werkschoen zo leuk vinden:

 • Modern maar professioneel uiterlijk
 • Geeft goede bescherming
 • Toont veel persoonlijkheid
 • Nooit meer last van losse veters

 

Ons oordeel

Modern
⭐⭐⭐⭐
Professioneel
⭐⭐⭐
Makkelijk te combineren
⭐⭐⭐⭐
Bescherming
⭐⭐⭐⭐⭐
Persoonlijkheid
⭐⭐⭐⭐⭐

3. Guysa | Zwart

Met de Guysa zwart kan je genieten van het comfort en gemak van een sneaker en tegelijkertijd profiteren van de veiligheid en bescherming die een werkschoen biedt.

Met zijn stalen neus hoef je je geen zorgen te maken dat er iets zwaars op je tenen valt. En de extra stevige zool beschermd je voeten tegen scherpe voorwerpen. De zool is voorzien van antislip waardoor je zonder je zorgen te maken over water en zelfs olie heen kan lopen. Deze werkschoen is iets hoger dan de andere werkschoenen in deze lijst, waardoor hij je enkels goed beschermt en verstevigt.

Deze mooie sportieve werkschoenen kan je prima aanhouden als je na je werk door wilt gaan naar een afspraak met vrienden. Ze zitten namelijk erg lekker en houden je voeten lekker luchtig dankzij de ademende stof.

De Guysa Zwart lijkt misschien een gewone sneaker, maar onderschat hem niet. Hij doet zijn werk om je voeten te beschermen erg goed. En heeft zo een mooie 3e plek veroverd in deze top 10 beste werkschoenen in 2019.

Waarom we deze werkschoen zo leuk vinden:

 • Lijkt op een normale sneaker
 • Geeft goede bescherming
 • Goed te combineren met kleding

Ons oordeel

Modern
⭐⭐⭐
Professioneel
⭐⭐⭐⭐
Makkelijk te combineren
⭐⭐⭐⭐⭐
Bescherming
⭐⭐⭐⭐⭐
Persoonlijkheid
⭐⭐⭐⭐

4. Guysa | 591 Zwart

De Guysa 591 Zwart is de meest moderne werkschoen in deze top 10. Met de mooie looks van deze werkschoen steel je de show en kan je goed je persoonlijkheid laten zien. Deze werkschoen is vooral ideaal voor mensen met een baan waar je casual gekleed rond mag lopen, maar waar je toch professionaliteit wilt uitstralen. En waarbij het ook verstandig is je voeten te beschermen. Zoals in veel winkels het geval is, waar vaak veel zware artikelen getild moeten worden, maar waar je ook leuk maar professioneel voor de dag wilt komen.

De zool is gemaakt van zwaar en duurzaam materiaal die niet doorboord kan worden door scherpe voorwerpen. Daarnaast is de zool voorzien van antislip waardoor je gewoon over water en zelfs olie kan lopen. Dankzij de stalen neus worden je tenen beschermd tegen stoten en zware voorwerpen die erop kunnen vallen.

Met deze werkschoen hoef je je privé en werkleven niet te scheiden. Je loopt zo vanuit je werk naar je familiebijeenkomst. Je zal niet eens schoenen willen wisselen door het comfort dat deze werkschoen je biedt. Hij is namelijk gemaakt van zacht, flexibel en ademend materiaal dat voor optimale comfort zorgt en oververhitte voeten voorkomt.

Waarom we deze werkschoen zo leuk vinden:

 • Zeer modern uiterlijk
 • Geeft goede bescherming
 • Goed te combineren met kleding

Ons oordeel

Modern 
⭐⭐⭐⭐⭐
Professioneel 
⭐⭐
Makkelijk te combineren 
⭐⭐⭐⭐⭐
Bescherming 
⭐⭐⭐⭐⭐
Persoonlijkheid
⭐⭐⭐⭐

5. Guysa | 591 Grijs

De Guysa 591 Grijs is de meest moderne werkschoen in deze top 10 en heeft dankzij de oranje accenten ook nog eens speels en vrolijk uiterlijk. Met de leuke looks van deze werkschoen laat je goed je persoonlijkheid zien en steel je de show op je werk en in je vriendengroep.

Dit is een werkschoen die vooral ideaal is voor mensen met een baan waar je casual gekleed rond mag lopen of zelfs moet, maar waarbij het ook verstandig is je voeten te beschermen. Dit is in veel winkels het geval, omdat je vaak zware moet tillen artikelen, maar je moet ook leuk voor de dag komen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over scherpe voorwerpen die je zool doorboren. De zool is namelijk gemaakt van zwaar en duurzaam materiaal waardoor dit niet zal gebeuren. Daarnaast is de zool voorzien van antislip waardoor je gewoon over water en zelfs olie kan lopen. Per ongeluk met je tenen ergens tegenaan stoten is geen probleem dankzij de stalen neus. Deze beschermt je tenen tegen stoten en zware voorwerpen die erop kunnen vallen.

Met deze werkschoen is het niet nodig om je privé en werkleven te scheiden. Je loopt zo vanuit je werk naar een verjaardag toe. Je zal niet eens schoenen willen wisselen voor andere schoenen door het comfort dat deze werkschoen je biedt. Hij is namelijk gemaakt van zacht, flexibel en ademend materiaal dat voor optimale comfort zorgt en voorkomt dat je voeten oververhit raken.

Waarom we deze werkschoen zo leuk vinden:

 • Zeer modern uiterlijk
 • Geeft goede bescherming
 • Goed te combineren met kleding
 • Toont veel persoonlijkheid

Ons oordeel

Modern 
⭐⭐⭐⭐⭐
Professioneel
⭐⭐
Makkelijk te combineren
⭐⭐⭐⭐⭐
Bescherming 
⭐⭐⭐⭐⭐
Persoonlijkheid
⭐⭐⭐⭐⭐

6. Casual | Grijs

De Casual Grijs is de perfecte werkschoen voor wie zijn voeten goed wil beschermen maar wel stijlvol wil zijn. De Casual heeft niet zo’n supermodern uiterlijk als bovenstaande werkschoenen, maar heeft wel een mooie casual uitstraling. Het is een werkschoen die perfect is om elke dag te dragen. Dankzij de grijze kleur ziet hij er neutraal uit, maar de gele accenten maken hem net een beetje speelser. Het is een mooie lage werkschoen die je enkels veel vrijheid geeft en het fijn maakt om op te lopen.

Dankzij de stalen neus van de Casual Grijs worden je tenen beschermd tegen botsingen. Ook zorgt de stalen neus ervoor dat je voeten niet pijn doen of bezwijken wanneer ze door een zwaar voorwerp worden geraakt. De antislip zool maakt het mogelijk om op water en zelfs olie te lopen. Deze zool is gemaakt van duurzaam en zwaar materiaal dat voorkomt dat scherpe voorwerpen deze doorboren.

Laten we het stijlvolle ontwerp van deze werkschoenen ook niet vergeten. Deze werkschoenen maken het namelijk mogelijk om vanuit je werk zo door te gaan naar een feestje door hun mooie uiterlijk.

Waarom we deze werkschoen zo leuk vinden:

 • Mooie casual maar professionele look
 • Geeft goede bescherming
 • Goed te combineren met kleding

Ons oordeel

Modern 
⭐⭐⭐
Professioneel 
⭐⭐⭐⭐
Makkelijk te combineren 
⭐⭐⭐⭐⭐
Bescherming 
⭐⭐⭐⭐⭐
Persoonlijkheid
⭐⭐⭐⭐

7. Casual | Zwart

De Casual Zwart is de perfecte werkschoen voor wie een stijlvolle maar niet supermoderne werkschoen wil hebben en daarnaast zijn voeten goed wil beschermen. De Casual heeft niet zo’n supermodern uiterlijk als bovenstaande werkschoenen, maar heeft wel een mooie casual uitstraling. Het is een werkschoen die perfect is om elke dag te dragen. Dankzij de zwarte kleur is hij makkelijk met kleding te combineren. De rode accenten geven deze werkschoen een extra stoere uitstraling die jouw persoonlijkheid goed reflecteert. Het is een mooie lage werkschoen die je enkels veel vrijheid geeft en daardoor fijn is om op te lopen.

De Casual Zwart beschermt je tenen tegen botsingen dankzij te ingebouwde stalen neuzen. Deze stalen neuzen zorgen er ook voor dat wanneer er iets zwaars op komt, je voeten geen pijn zullen doen en niet zullen bezwijken. De duurzame, zware zolen met antislip voorkomen dat iets scherps de zool doorboort en maakt het mogelijk om op water en zelfs olie te lopen.

Waarom we deze werkschoen zo leuk vinden:

 • Mooie casual maar professionele look
 • Geeft goede bescherming
 • Goed te combineren met kleding

Ons oordeel

Modern 
⭐⭐⭐
Professioneel 
⭐⭐⭐⭐
Makkelijk te combineren
⭐⭐⭐⭐⭐
Bescherming 
⭐⭐⭐⭐⭐
Persoonlijkheid
⭐⭐⭐⭐

8. JB | Zwart

Deze mooie werkschoenen lijken al wat meer op echte werkschoenen, maar hebben nog steeds een erg mooi ontwerp en stijlvol uiterlijk. Ondanks hun grovere uiterlijk lopen ze alsof je lichtgewicht sneakers aan hebt. De JB Zwart heeft een professioneel uiterlijk, waardoor je ze goed op de werkvloer kan dragen en is dankzij zijn kleur makkelijk met al je kleding te combineren.

De JB Zwart is een mooie robuuste werkschoen die je voeten goed beschermt tegen zware en scherpe voorwerpen. Dit doet hij dankzij zijn stalen neuzen en zware, duurzame zolen. De zolen zijn zelfs voorzien van antislip, waardoor je zonder problemen op water en zelfs olie kan lopen.

Naast zijn goede bescherming en professionele en leuke uiterlijk, zitten deze werkschoenen ook nog eens heerlijk. Daardoor zal je ze zelfs in je vrije tijd snel aantrekken.

Waarom we deze werkschoen zo leuk vinden:

 • Professionele werk look
 • Geeft goede bescherming
 • Goed te combineren met kleding

Ons oordeel

Modern 
⭐⭐
Professioneel 
⭐⭐⭐⭐⭐
Makkelijk te combineren 
⭐⭐⭐⭐⭐
Bescherming 
⭐⭐⭐⭐⭐
Persoonlijkheid
⭐⭐⭐

9. JB | Blauw

Deze leuke werkschoenen lijken al meer op echte werkschoenen, maar hebben nog steeds een erg leuk ontwerp en stijlvol uiterlijk. Ondanks het grovere uiterlijk lopen deze werkschoenen alsof je lichtgewicht sneakers aan hebt. De JB Blauw geeft een vrolijke draai aan de werkschoenen, waardoor ze je persoonlijkheid goed laten zien. En ze zijn goed te combineren met de meeste werkkleding.

Je voeten worden goed beschermd door de JB Blauw dankzij de ingebouwde stalen neuzen en zijn duurzame en zware zolen. Met deze werkschoenen kan je zelfs zonder problemen op water en olie lopen dankzij de antislip zool.

De JB Blauw geeft niet alleen goede bescherming aan je voeten, maar ze zitten ook nog eens heel lekker. Hierdoor zal je ze zelfs in je vrije tijd willen dragen.

Waarom we deze werkschoen zo leuk vinden:

 • Professionele werk look
 • Geeft goede bescherming
 • Toont veel persoonlijkheid

Ons oordeel

Modern 
⭐⭐
Professioneel 
⭐⭐⭐⭐
Makkelijk te combineren 
⭐⭐⭐
Bescherming 
⭐⭐⭐⭐⭐
Persoonlijkheid
⭐⭐⭐⭐⭐

10. JB Camo | Grijs

Supergave werkschoenen voor wanneer je bijvoorbeeld in het bos aan het klussen bent en toch leuke werkschoenen aan je voeten wilt hebben. De werkschoen ziet er avontuurlijk en speels uit en is geschikt om in de natuur of rond en in huis te klussen.

Dankzij de antislip zool loop jij zonder problemen over water en zelfs olie heen. En je hoeft ook niet bang te zijn dat scherpe voorwerpen de zool zullen doorboren, deze is namelijk gemaakt van zeer sterk materiaal om jouw voeten optimaal te beschermen. Een baksteen die op je tenen valt? Dat maakt met deze werkschoen niets uit, dankzij de stalen neus waar hij van voorzien is.

Naast de goede bescherming en het leuke uiterlijk dat deze werkschoen biedt, zit hij ook nog eens lekker en is gemaakt van ademend materiaal waardoor je geen last zal hebben van oververhitte voeten. En daarom verdient hij een plekje in deze top 10 beste werkschoenen in 2019.

Waarom we deze werkschoen zo leuk vinden:

 • Leuke speelse look
 • Geeft goede bescherming

Ons oordeel

Modern 

Professioneel
⭐⭐
Makkelijk te combineren 

Bescherming 
⭐⭐⭐⭐⭐
Persoonlijkheid
⭐⭐⭐⭐⭐