✓ Gratis verzending binnen NL & BE

Ruilen en Retourneren

Ruilen & Retourneren

Retourneren

LET OP: sommige schoenen vallen zo klein dat er automatich 1 maat groter word verzonden. pas de schoenen dus altijd eerst voor u een bericht stuurt voor retourneren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier op onze website, vermeld hierbij uw bestelnummer en rede van retour. U kunt het pakket terugsturen naar het adres dat op het pakket staat. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in dermate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u wenst het product te behouden.

Het is dus niet de bedoeling een gebruikt artikel terug te sturen. Regelmatig ontvangen wij zendingen die vies, bekrast of incompleet zijn of gewoonweg een lange tijd gebruikt - deze zendingen worden NIET geaccepteerd en teruggestuurd.

Indien u besluit het artikel te retourneren dient het product met alle geleverde toebehoren en- indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan safetyworkers.nl geretourneerd te worden.

Stuur altijd uw artikelen retour via het postkantoor, dan ontvangt u een verzendbewijs en is het mogelijk om de retourzending na te zoeken. safetyworkers.nl neemt anders geen verantwoording op zich indien het pakket zoek is geraakt. Bewaar het verzendbewijs dus zorgvuldig.

Retourvoorwaarden:

-    Alle oorspronkelijke verpakkingsmaterialen moeten worden meegeleverd.
-    Alles dient in het plastic verpakt te zijn zoals geleverd.
-    Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender    bent u verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.
-    Het product mag absoluut geen gebruikers sporen bevatten.
-    Het product moet bij de retourzending degelijk verpakt zijn in een stevige verpakking, om de originele verpakking van het product heen.
-    Enkel een ongebruikt, kort getest product komt in aanmerking voor een retourzending. Zie de onderstreepte uitleg hier boven.